Projecten 2020

Stichting Opkikker

Created with Sketch.

Door het Coronavirus heeft Stichting Opkikker dit jaar helaas de Opkikkerdag moeten annuleren. Super jammer natuurlijk, vooral voor alle gezinnen die dit (juist nu) zo hard nodig hebben. Maar omdat we Stichting Opkikker alsnog willen steunen, hebben we voor alle vrijwilligers van Koninklijke Saan die zich hadden opgegeven voor deze prachtige dag Opkikkersokken gekocht!

Ook zijn Jordi en Ewout verrassingspakketten gaan rondbezorgen bij de Ambassadeurs, in plaats van Opkikkerdagen. Dit werd georganiseerd door Opkikker zelf en uiteraard hebben wij ons steentje bijgedragen.

Because We Carry

Created with Sketch.

Wat er momenteel in Lesbos gebeurt is vreselijk, daarom hebben wij gereageerd op de vraag naar slaapzakken. We hebben ruim 100 van de 300 slaapzakken gesponsord. 

Vogelhospitaal

Created with Sketch.

Dit jaar gaat het 3e jaar in dat we het verblijf van Iwan, de Koning Buizerd, sponsoren.

Artis

Created with Sketch.

We sponsoren de Netgiraffe, omdat dit goed bij Koninklijke Saan past. Zij hebben ook een kraan omgedoopt tot giraffe, deze kraan lijkt ook echt een giraffe doordat hij in een giraffe patroon is gestickerd.

Kinderhulp

Created with Sketch.

Wij hebben een zorgeloze jeugd gehad, helaas krijgen niet alle kinderen dat. Daarom vinden wij het mooi om ons steentje bij te dragen deze zomer door te doneren voor Actie Zomerpret. Zodat ook deze groep kinderen een leuke zomer krijgen waar ze naar de bios kunnen, speelgoed hebben om mee te spelen en wat lekkers kunnen eten.

Racerunning

Created with Sketch.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen kan sporten, ongeacht een lichamelijke beperking of niet, hebben wij gekozen om maar liefst 6 RaceRunners te doneren. Dit is gelukt door gebruik te maken van de regeling met de Foppe Fonds, Dirk Kuyt Foundation en Stichting Gehandicapte Kind samen. Echt super!

Sint voor ieder1

Created with Sketch.

Elk jaar hebben wij, toen we kinderen waren, Sinterklaas gevierd. We mochten altijd 2 keer in de week onze schoen zetten en hadden uiteraard pakjesavond op 5 december. Prachtig was dit! We gunnen dit feest elk kind, daarom hebben wij dit jaar voor 210 cadeaupakketten gezorgd, dus krijgen in ieder geval 210 kinderen cadeautjes op pakjesavond.

Vrienden van Ter Gooi

Created with Sketch.

Persoonlijk hebben wij deze zit/ligstoelen helaas moeten ervaren en weten dus hoe belangrijk dit is. Daarom hebben wij allen 4 de stoelen gedoneerd, zodat de nieuwe kinderafdeling direct comfortabel is voor de ouders. Het is immers al vervelend genoeg om in het ziekenhuis te zijn voor/met je kind.