Projecten 2017

Deze doelen hebben wij nog gesteund onder de naam Stichting Sa4.

Hulphond Nederland

Created with Sketch.

Wij hebben voor Stichting Hulphond Nederland gekozen omdat wij zijn opgegroeid met honden en de interactie tussen mensen en honden bijzonder vinden. Om het bedrag bij elkaar te krijgen om een hulphond op te leiden, hebben we gekozen om de Dam tot Dam te lopen of fietsen. In september hebben een aantal van ons gezin met vrienden de Damloop by night gedaan. De volgende dag hebben de mannen met vrienden gefietst. Met elkaar hebben we uiteindelijk het prachtige bedrag van €8.000,- opgehaald. 


De cheque hebben we persoonlijk bij Hulphond afgeleverd. Ook kregen we extra uitleg en een demo te zien, was erg interessant.

Alpe d'HuZes/KWF

Created with Sketch.

Vrienden van ons zijn de bekende 'Nederlandse' berg al fietsend gaan beklimmen, super stoer! We hebben bij voorbaat al een bedrag gesponsord en om ze extra te motiveren, hebben we hen ook nog per rondje beloond.

Petje af heren!

Donkey Sanctuary Bonaire

Created with Sketch.

Toen we met de hele familie op Bonaire waren, zijn we langs geweest bij de Ezeltjes opvang en dat was zo leuk. We zijn in gesprek geraakt met de Nederlandse eigenaresse en kwamen toen op het idee iets voor haar en de ezeltjes te doen. Ze vertelde dat ze nog een heftruckje nodig had, omdat de andere stuk was gegaan. Zodoende hebben wij geregeld dat er vanuit Nederland een heftruck naar Bonaire werd gebracht. Ze was hier erg blij mee.

Serious Request 3fm

Created with Sketch.

Iedereen kent natuurlijk dit spektakel van 3fm en het glazenhuis en dit jaar vonden we dat ze een mooi doel hadden met het Rode Kruis samen. Het doel dit jaar was 'het herenigen van ouders en kinderen'. We zijn op een avond naar Apeldoorn gereden en hebben daar de cheque overhandigd. 

Alzheimer Nederland

Created with Sketch.

We hebben helaas al van dichtbij meegemaakt wat de ziekte Alzheimer kan doen. Daarom hebben we voor een verjaardag (van opa) om een donatie gevraagd in plaats van een cadeau en dit werd erg goed ontvangen. We hebben verschillende donaties gehad en dit uiteindelijk overhandigd aan Alzheimer Nederland.

Volg onze Facebook-pagina

Nieuws over onze projecten vind je op onze Saan Foundation Facebook-pagina


Contact

Stichting SAAN foundation
Amersfoortsestraatweg 53
1402 GP Bussum

E-mail: [email protected]
Of neem contact op via het contactformulier

KvK: 67638384
RSIN: 857103805
IBAN: NL55 RABO0315 2055 12