Projecten 2018

Deze doelen hebben wij nog gesteund onder de naam Stichting Sa4.

Stichting Opkikker

Created with Sketch.

In september hebben wij één van de meeste bijzondere dagen mogen meemaken met Stichting Opkikker. Wij hebben met de familie en een aantal medewerkers van Koninklijke Saan 20 gezinnen mogen begeleiden. Deze lieve gezinnen een dag te laten genieten, ontspannen en ontzorgen was een ontzettend fijn en voldaan gevoel. Iedereen vond het zo speciaal en ontroerend, maar was ook zo enthousiast, dat we hebben besloten in 2019 weer zo een dag met Stichting Opkikker te organiseren. 

Vogelhospitaal

Created with Sketch.

Vroeger op de basisschool hadden we altijd een uitje naar het Vogelasiel in Naarden. Daardoor hebben wij alle vier een herinnering hieraan en vinden wij het een mooi doel om te steunen. Door een recente inbraak, hebben wij hen eenmalig een bedrag van 10.000,- geschonken. Daarnaast zullen we het verblijf van Iwan, de Koning Buizerd, voor 5 jaar lang sponsoren.

Appeltaartconcerten voor Nationaal Ouderenfonds

Created with Sketch.

We wilden graag wat voor de ouderen doen en kwamen toen bij de Appeltaart concerten. Zij spelen klassieke muziek in verzorgingstehuizen. Op onze aanvraag is dat vooral in de omgeving Amsterdam gedaan. Toen we een concert zijn gaan bijwonen, zagen we dat de ouderen het erg leuk vonden.

Jantje Beton

Created with Sketch.

We hebben voor Jantje Beton gekozen omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om (buiten) te spelen. Wij zijn in een buurt opgegroeid waar we altijd buiten speelden met de buurtkinderen, op straat of in de speeltuin op de hoek van de straat. Hierdoor hebben we een heerlijke jeugd gehad, wat we ook de kinderen van tegenwoordig gunnen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen buiten blijven spelen, om vriendjes te maken, maar ook om lekker fysiek te spelen en buiten te zijn in de frisse lucht. Dit gebeurt helaas steeds minder door alle computers. Daarom hebben wij Jantje Beton gesponsord, zodat er nog meer mooie speeltuinen geplaatst kunnen en de kinderen buiten blijven spelen. 

Stichting Ambulance Wens

Created with Sketch.

In privésfeer hebben wij van dichtbij meegemaakt wat Stichting Ambulancewens voor moois doet om met en voor immobiele patiënten toch nog een laatste wens in vervulling te laten gaan. De vreugde die dit nog brengt voor de patiënt en zijn/haar geliefden heeft ons mede doen besluiten deze stichting te steunen. Hopelijk kunnen er in de toekomst nog veel patiënten en hun geliefden genieten van het goede werk van alle vrijwilligers die het mogelijk maken de laatste wensen in vervulling te laten gaan.

Clini Clowns

Created with Sketch.

Voor de Clini Clowns hebben een aantal mensen de Mont Ventoux gefietst, waaronder een collega. Deze collega hebben wij gesponsord voor deze bijzondere prestatie. Aangezien ieder kind een lach op het gezicht verdient, sponsoren wij dit soort initiatieven graag!

Volg onze Facebook-pagina

Nieuws over onze projecten vind je op onze Saan Foundation Facebook-pagina


Contact

Stichting SAAN foundation
Amersfoortsestraatweg 53
1402 GP Bussum

E-mail: [email protected]
Of neem contact op via het contactformulier

KvK: 67638384
RSIN: 857103805
IBAN: NL55 RABO0315 2055 12